RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • Blog

EPA / DHA halolaj és Omega-3 zsírsavak bevitelének fontossága

január 10, , Receptvadász
EPA / DHA halolaj és Omega-3 zsírsavak bevitelének fontossága
EPA / DHA halolaj és Omega-3 zsírsavak bevitelének fontossága Kutatók folyamatosan hívják fel a figyelmet az Ω-3 zsírsav hiányára, hiszen a vezető halálozási okok között található infarktus, a népszerű gyulladásos bélbetegségek vagy a psoriasis megelőzhetők, kezelhetők lennének segítségével. Ezek az Omega-3 „wellness molekulák” összefüggésben állnak az egészségesebb aggyal és szívvel, a jobb hangulattal, kevesebb gyulladással,
DHAEPAhalolajlenmagOMEGA-3
Elolvasom
  • Közzétéve Egészség
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • Bodzaszörp készítése hagyományosan, tartósítószermentesen

    A bodza virágokból szárítva készülhet tea, pezs...
  • gyros pita

    Gyros recept: házi készítésű görög csirke gyros

    Legnépszerűbb gyros recept A gyros a világ egyi...
  • rétes recept

    Hagyományos rétes receptek: káposztás, almás, mákos, meggyes rétes

    Vegyük először az egyszerűbb, majd a kissé komp...

© 2023 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP