RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • Blog

Kakukkfű, mint orvosi növény: természetes antibiotikum

február 17, , Receptvadász
Kakukkfű
A kakukkfű zamatos fűszer, ínyencek számára pedig a konyha elmaradhatatlan kelléke. A kakukkfű sok illóolajat, timolt, valamint keserű- és cserzőanyagokat tartalmaz emiatt finoman kell bánni vele, kevés is elég! A kakukkfű ételekben való felhasználása A kakukkfű zöldség- és húsételekhez valamint pizzához kiváló, a mediterrán konyha alapfűszere. Tartson mindig friss kakukkfüvet a fűszerkertjében, hiszen a kakukkfüvet
gyógynövénykakukkfű
Elolvasom
  • Közzétéve Gyógynövény
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • Bodzaszörp készítése hagyományosan, tartósítószermentesen

    A bodza virágokból szárítva készülhet tea, pezs...
  • gyros pita

    Gyros recept: házi készítésű görög csirke gyros

    Legnépszerűbb gyros recept A gyros a világ egyi...
  • rétes recept

    Hagyományos rétes receptek: káposztás, almás, mákos, meggyes rétes

    Vegyük először az egyszerűbb, majd a kissé komp...

© 2023 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP