BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁCIÓ ELFELEJTETT JELSZÓ?

ELFELEJTETTE AZ ADATAIT?

AAH, VÁRJ, MÁR EMLÉKSZEM!

REGISZTRÁCIÓ

MÁR VAN FIÓKJA? JELENTKEZZEN BE ITT

RECEPTVADÁSZ

  • BEJELENTKEZÉS
  • Nincs termék a kosárban.
  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • SHOP
  • Blog

Sütés-Főzés alapfogalmai: mi micsoda és hogyan készül?

január 09, , Receptvadász
Sütés-Főzés alapfogalmai: mi micsoda és hogyan készül?
Sütés-Főzés alapfogalmai ABC sorrendben Abálás – tartós hőkezelés 80-85°C-n Beforralás – tartós párologtató forrázás. Blansírozás – Forrázás Borirozás – szalonna lapokkal való burkolás. Derítés – húslevesek, erőlevesek, aszpik tisztítása. Dresszing – Saláta öntett. Glasszirozás – fényesítés Grillezés – sugárzó hővel való sütés. Julienne – metéltre vágás. Klopfolás – Hús kiveregetése Legírozás – tojássárgájával, tejszínnel való
alapfogalmakreceptsütés-főzés
Elolvasom
  • Közzétéve Recept
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • Memóriajavító zsálya | Gyulladáscsökkentőnek is kiváló

    Zsálya hatásai különféle panaszokra – így használjuk a mindennapokban!

    A zsálya kitűnő tisztító, gyulladáscsökkentő, f...
  • Köles elkészítése, fermentálása – a jó magyar gluténmentes gabonaféle, tippek és receptek

    A köles egyike azon kevés teljes gabonáknak, me...
  • Konyhakerti petrezselyem sokrétű felhasználása

    Petrezselyem sokrétű felhasználása, gyógyhatásai és fajtái

    A petrezselyem ásványokban vitaminokban és vasb...

RECEPTVADÁSZ

  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Kívánságlista

Biztonságos fizetés

kártyák mastercard maestro visa bankkártyás fizetés
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Süti tájékoztató
  • Szállítási információk

iratkozzon fel a hírlevelünkre

© 2021 Receptvadász webáruház by isensce. Minden jog fenntartva.

TOP