RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • Blog

Hagyományos Besamel mártás (fehér- vagy tejmártás)

január 09, , Receptvadász
Hagyományos Besamel mártás elkészítése
Nagyon egyszerű a Besamel mártás elkészítése, mindössze 5 hozzávalóból áll. A lépéseket követve csomómentes, finom fehérmártást kapunk. A csőben sült ételekhez, rakott tésztákhoz, zöldségekhez remekül passzol ez a sűrű, krémes mártás. Mivel csak só és bors ízesíti, ezért nem túl fűszeres, hagyja érvényesülni az ételek ízét. Hozzávalók Tej 3 dl Liszt 2 evőkanál Vaj 5
Besamelmártás
Elolvasom
  • Közzétéve Recept
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • Bodzaszörp készítése hagyományosan, tartósítószermentesen

    A bodza virágokból szárítva készülhet tea, pezs...
  • gyros pita

    Gyros recept: házi készítésű görög csirke gyros

    Legnépszerűbb gyros recept A gyros a világ egyi...
  • rétes recept

    Hagyományos rétes receptek: káposztás, almás, mákos, meggyes rétes

    Vegyük először az egyszerűbb, majd a kissé komp...

© 2023 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP