RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • Blog

Bottarga: mi az és hogyan használjuk fel a konyhában?

január 08, , Receptvadász
Bottarga: mi az és hogyan használjuk fel a konyhában?
Szardínián az egyik legjellegzetesebb alapanyag a bottarga. Számos recept készül bottarga hozzáadásával, ami lényegében nem más, mint sózott, szárított és préselt halikra. Készülhet különböző halakból is, de a leggyakrabban a Bottarga di mugine-t használjuk (tengeri pérhal ikrája). Fajták és minőség szerint változik az ára, a tonhalból készült bottarga például olcsóbb és a színe is sötétebb,
Bottargahalikra
Elolvasom
  • Közzétéve Recept
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • Házi BBQ szósz – egyszerű barbecue szósz elkészítése grillezéshez

    Ez a házi BBQ Sauce a legtökéletesebb ízkombiná...
  • Hajdina tökéletes elkészítése  | Receptek hajdinával

    Hajdina tökéletes elkészítése  | Receptek hajdinával

    Kedvező összetétele alapján a hajdina fogyasztá...
  • Grillezett mézes mustáros csirke

    Grillezett mézes mustáros csirke édes-csípős mártással – a nyár kedvenc grill receptje

    Grillezett mézes mustáros csirke édes és csípős...

RECEPTVADÁSZ

  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Kívánságlista

Biztonságos fizetés

kártyák mastercard maestro visa bankkártyás fizetés
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Süti tájékoztató
  • Szállítási információk

iratkozzon fel a hírlevelünkre

© 2022 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP