RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • Blog

Kurkuma vagy kurkumin? Letisztázzuk! Ezzel pörgessd fel a szervezeted!

január 09, , Receptvadász
Kurkuma vagy kurkumin? Letisztázzuk! Ezzel pörgessd fel a szervezeted!
A kurkumin a kurkuma gyökérében alkalmazott flavonoid antioxidáns, élénk sárga vagy narancssárga fűszer, amely az indiai és dél-ázsiai ételekben gyakori. Azok a kultúrák, amelyek a kurkuma gyökerét évszázadok óta használják főzésük során, beszámoltak annak hatékonyságáról az ízület védelme érdekében. A kurkuma oxidáló és gyulladáscsökkentő tulajdonságairól ismert fűszer.  Fűszer vagy étrend kiegészítő? Többféle kurkuma fajta létezik, a leggyakrabban
Kurkuma
Elolvasom
  • Közzétéve Superfood
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • Házi BBQ szósz – egyszerű barbecue szósz elkészítése grillezéshez

    Ez a házi BBQ Sauce a legtökéletesebb ízkombiná...
  • Hajdina tökéletes elkészítése  | Receptek hajdinával

    Hajdina tökéletes elkészítése  | Receptek hajdinával

    Kedvező összetétele alapján a hajdina fogyasztá...
  • Grillezett mézes mustáros csirke

    Grillezett mézes mustáros csirke édes-csípős mártással – a nyár kedvenc grill receptje

    Grillezett mézes mustáros csirke édes és csípős...

RECEPTVADÁSZ

  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Kívánságlista

Biztonságos fizetés

kártyák mastercard maestro visa bankkártyás fizetés
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Süti tájékoztató
  • Szállítási információk

iratkozzon fel a hírlevelünkre

© 2022 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP