RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • Blog

Május hónap friss élelmiszerei: ezeket a zöldségeket és gyümölcsöket fogyasszuk!

január 09, , Receptvadász
Május hónap friss élelmiszerei: ezeket a zöldségeket és gyümölcsöket fogyasszuk!
Megérkezett a nyárias tavasz, virágba borult a környezet és a konyhaasztalt ellepheti a friss hazai zöldség-gyümölcs választék. Májusban az egyik legfontosabb gyümölcs az eper: kiváló desszert, rengetegféleképpen variálhatjuk. Készíthetünk belőle házi eperszörpöt, befőzhetjük lekvárnak, kiválthatjuk vele a desszertet – vagy feldobhatjuk a gyümölcssalátánkat limonádénkat díszíthetjük és persze ott van még a mennyei epertorta és eperszorbet Érdemes hát
májuszöldségek
Elolvasom
  • Közzétéve Hónapok szerint
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • Bodzaszörp készítése hagyományosan, tartósítószermentesen

    A bodza virágokból szárítva készülhet tea, pezs...
  • gyros pita

    Gyros recept: házi készítésű görög csirke gyros

    Legnépszerűbb gyros recept A gyros a világ egyi...
  • rétes recept

    Hagyományos rétes receptek: káposztás, almás, mákos, meggyes rétes

    Vegyük először az egyszerűbb, majd a kissé komp...

© 2023 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP