Csípős csirkecomb air fryerben – Pikáns, ropogós és szaftos!
Imádod a csípőset? Próbáld ki ezt a fűszeres csirkecomb receptet air fryerben! Mustáros-chilis pác, kívül ropogós, belül omlós végeredmény.
Gyors, fűszeres csirke recept air fryerhez – ideális vacsorára vagy ebédre.
Hozzávalók:
- 6 csirkecomb
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 TK mustár
- 3 TK cukor
- 2 TK chilipor
- 2 TK olívaolaj
- Só, bors ízlés szerint
Elkészítés:
- Melegítsd elő az air fryert 200 °C-ra.
- Keverd össze a fűszereket, mustárt, olajat, fokhagymát.
- Forgasd bele a csirkecombokat.
- Sütés: 200 °C-on 15 perc.
- Csökkentsd a hőmérsékletet 140 °C-ra, süsd további 10-15 percig.
Tipp: Pácolhatod előző este, így még intenzívebb lesz az íze!