RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • Blog
0
január 09, / Közzétéve Recept

Bruschetta fokhagymával és extra szűz olívaolajjal

Bruschetta fokhagymával és extra szűz olívaolajjal

Csak egy szabály van: bármi kerüljön a bruschettára, az legyen finom és gondosan elkészített!

Az alap bruschetta ez a fokhagymás-olívaolajos változat.

Vesszük a kenyeret és 1 centi vastagságú szeletekre vágjuk. Ha nagy a kenyér, vágjuk félbe, negyedbe!

Grillen, serpenyőben vagy egyéb otthoni megoldást találva pirítsuk meg a szeletek mindkét oldalát ropogósra, aztán vékonyan dörzsöljük be félbevágott fokhagymagerezdekkel. Minden szeletre öntünk extra szűz olívaolajat és megszórjuk egy csipet sóval. Máris fogyasztható, de a lehető legjobb olívaolajat használjuk hozzá, különben nem lesz igazán finom.

  • Tweet
Kulcsszavak: Bruschetta, olasz

Érdekes lehet még

Zabkása banánnal, almával
Zabkása banánnal, almával
Az olasz konyha remekei: Füstölt lazacos omlett
Az olasz konyha remekei: Füstölt lazacos omlett
Vajas galuska elkészítése
Vajas galuska elkészítése

ÉRDEKES TARTALMAK

  • Házi BBQ szósz – egyszerű barbecue szósz elkészítése grillezéshez

    Ez a házi BBQ Sauce a legtökéletesebb ízkombiná...
  • Hajdina tökéletes elkészítése  | Receptek hajdinával

    Hajdina tökéletes elkészítése  | Receptek hajdinával

    Kedvező összetétele alapján a hajdina fogyasztá...
  • Grillezett mézes mustáros csirke

    Grillezett mézes mustáros csirke édes-csípős mártással – a nyár kedvenc grill receptje

    Grillezett mézes mustáros csirke édes és csípős...

RECEPTVADÁSZ

  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Kívánságlista

Biztonságos fizetés

kártyák mastercard maestro visa bankkártyás fizetés
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Süti tájékoztató
  • Szállítási információk

iratkozzon fel a hírlevelünkre

© 2022 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP