RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • Blog
0
január 09, / Közzétéve Recept

Bruschetta fokhagymával és extra szűz olívaolajjal

Bruschetta fokhagymával és extra szűz olívaolajjal

Csak egy szabály van: bármi kerüljön a bruschettára, az legyen finom és gondosan elkészített!

Az alap bruschetta ez a fokhagymás-olívaolajos változat.

Vesszük a kenyeret és 1 centi vastagságú szeletekre vágjuk. Ha nagy a kenyér, vágjuk félbe, negyedbe!

Grillen, serpenyőben vagy egyéb otthoni megoldást találva pirítsuk meg a szeletek mindkét oldalát ropogósra, aztán vékonyan dörzsöljük be félbevágott fokhagymagerezdekkel. Minden szeletre öntünk extra szűz olívaolajat és megszórjuk egy csipet sóval. Máris fogyasztható, de a lehető legjobb olívaolajat használjuk hozzá, különben nem lesz igazán finom.

  • Tweet
Kulcsszavak: Bruschetta, előétel, olasz

Érdekes lehet még

Galagonya lekvár készítése – RECEPT
Galagonya lekvár készítése – RECEPT
Klasszikus karácsonyi fogások, receptek
Klasszikus karácsonyi fogások, receptek
Tepsiben sült fűszeres, ropogós csirkeszárnyak
Tepsiben sült fűszeres, ropogós csirkeszárnyak

ÉRDEKES TARTALMAK

  • Bodzaszörp készítése hagyományosan, tartósítószermentesen

    A bodza virágokból szárítva készülhet tea, pezs...
  • gyros pita

    Gyros recept: házi készítésű görög csirke gyros

    Legnépszerűbb gyros recept A gyros a világ egyi...
  • rétes recept

    Hagyományos rétes receptek: káposztás, almás, mákos, meggyes rétes

    Vegyük először az egyszerűbb, majd a kissé komp...

© 2023 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP