Bruschetta fokhagymával és extra szűz olívaolajjal
Hirdetés
Diet Maker

Csak egy szabály van: bármi kerüljön a bruschettára, az legyen finom és gondosan elkészített! Az alap bruschetta ez a fokhagymás-olívaolajos változat.

Vesszük a kenyeret és 1 centi vastagságú szeletekre vágjuk. Ha nagy a kenyér, vágjuk félbe, negyedbe!

Grillen, serpenyőben vagy egyéb otthoni megoldást találva pirítsuk meg a szeletek mindkét oldalát ropogósra, aztán vékonyan dörzsöljük be félbevágott fokhagymagerezdekkel. Minden szeletre öntünk extra szűz olívaolajat és megszórjuk egy csipet sóval. Máris fogyasztható, de a lehető legjobb olívaolajat használjuk hozzá, különben nem lesz igazán finom.

Bruschetta fokhagymával és extra szűz olívaolajjal
4.8 (96%) 5 vote[s]

HOZZÁSZÓLÁS

Kérem írja be a hozzászólását!
Kérem írja be a nevét ide

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..