Receptvadász | Receptek | Célkeresztben az egészség

  • No products in cart.
  • Home
  • Blog
  • Shop
  • Újdonság

A juh/birka/bárány/ürü részeinek felhasználása: melyik húsból mit főzzünk?

január 08, Receptvadász
A juh/birka/bárány/ürü részeinek felhasználása: melyik húsból mit főzzünk?
Elkészíthetjük sütve, párolva, grillezve, főzve, töltve, roston sütve. Nagyon finom gulyást, sokféle levest, egyben sült húsokat készíthetünk belőle. Belsőségeiből kis gyakorlattal igazi ínyenc csemegék varázsolhatók. Gerinc: egészben sütve, szeletelve, frissen sültnek. Karaj: félbehasított gerinc. Egészben sütve, szeletelve, frissen sültnek. Comb: kicsontozva szeletenként frissensültnek, vagy egészben sütve, párolva (fokhagymás párolt ürücomb). Lapocka (első comb): felhasználható egyben
birkahúsjuh
Elolvasom
  • Közzétéve Recept
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • marhahusleves

    Nagyanyám marhahúsleves receptje

    Ez a marhahúsleves recept klasszikus: minden be...
  • Kovászos kenyér készítése otthon egyszerűen | legjobb recept

    A legjobb, eredeti kovászos kenyér receptje! Mi...
  • Zöld tea fogyasztó és egészségre gyakorolt hatásai

    Zöld tea fogyasztó és egészségre gyakorolt hatásai

    Az egyik legjobb zsírégetést elősegítő trü...

RECEPTVADÁSZ

  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Kívánságlista

Biztonságos fizetés

kártyák mastercard maestro visa bankkártyás fizetés
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Süti tájékoztató
  • Szállítási információk

iratkozzon fel a hírlevelünkre

© 2020 Receptvadász webáruház by isensce. Minden jog fenntartva.

TOP