A juh-, birka- és bárányhús számos ételben felhasználható, és minden egyes húsrész más főzési technikát igényel. A juh és birka hús részei különböző ízvilágot kínálnak: a báránycombot tökéletesen lehet sütni vagy pörkölni, míg a birka lábszár ideális választás a hosszú főzésű, szaftos ételekhez, például egy ínycsiklandó birka pörkölthöz. A bárányhúslegjobb részei, mint a báránybordák vagy
- Közzétéve Recept
Először is, a szarvasmarha elnevezései: A hím állatot bikának, a heréltet fiatalon tinónak, később ökörnek, a nőstényt tehénnek, a még nem ellett nőstényt üszőnek, a nem ivarérett fiatal állatot borjúnak hívják. A marhahús felhasználása széleskörű, és minden egyes marha részét más-más módon érdemes elkészíteni, hogy a legfinomabb ételt kapjuk. A marha hátszín, rostélyos, vagy éppen
- Közzétéve Recept