RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • Blog

Finomfőzelék hagyományosan nagyi konyhájából

november 21, , Receptvadász
Ízletes finomfőzelék recept
A finomfőzelék praktikus, egészséges, laktató és komfortos étel. Finomfőzelék hozzávalók: 1 kg vegyes zöldség, 15 dkg karalábé, 10 dkg friss vagy konzerv zöldborsó, 2 dkg só, 4 dkg zsír, ha deka liszt, 1 dkg cukor, 1 dl tej, fél csomag petrezselyemzöld el. Ha gluténmentesen szeretnénk elkészíteni, a rántáshoz használjunk rizslisztet. Finomfőzelék elkészítése hagyományosan A megtisztított
finomfőzelékfőzelék
Elolvasom
  • Közzétéve Főzelék, Recept
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • Bodzaszörp készítése hagyományosan, tartósítószermentesen

    A bodza virágokból szárítva készülhet tea, pezs...
  • gyros pita

    Gyros recept: házi készítésű görög csirke gyros

    Legnépszerűbb gyros recept A gyros a világ egyi...
  • rétes recept

    Hagyományos rétes receptek: káposztás, almás, mákos, meggyes rétes

    Vegyük először az egyszerűbb, majd a kissé komp...

© 2023 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP