RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • Blog

Fermentálás kisokos

december 14, , Receptvadász
fermentált zöldség üvegekbe helyezve
Minden, amit első körben tudni szeretnél, miért és hogyan útmutató recepttel! Sós víz, felöntőlé (brine) készítése fermentáláshoz, savanyúságok felöntéséhez A brine, vagyis felöntőlé sós vizet jelent, mely kiváló közeget teremt a savanyúságok laktofermentálásához. A megfelelő töménységű sóoldat elkészítését a következőképpen csináld: Végy 1 liter tiszta vizet. Amennyiben nincs víztisztítód, forrald fel és hűtsd vissza szobahőmérsékletűre.
fermentáláslaktofermentálássavanyúságzöldségek
Elolvasom
  • Közzétéve Fermentálás
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • Házi BBQ szósz – egyszerű barbecue szósz elkészítése grillezéshez

    Ez a házi BBQ Sauce a legtökéletesebb ízkombiná...
  • Hajdina tökéletes elkészítése  | Receptek hajdinával

    Hajdina tökéletes elkészítése  | Receptek hajdinával

    Kedvező összetétele alapján a hajdina fogyasztá...
  • Grillezett mézes mustáros csirke

    Grillezett mézes mustáros csirke édes-csípős mártással – a nyár kedvenc grill receptje

    Grillezett mézes mustáros csirke édes és csípős...

RECEPTVADÁSZ

  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Kívánságlista

Biztonságos fizetés

kártyák mastercard maestro visa bankkártyás fizetés
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Süti tájékoztató
  • Szállítási információk

iratkozzon fel a hírlevelünkre

© 2022 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP