RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • Blog

Fermentálás kisokos

december 14, , Receptvadász
fermentált zöldség üvegekbe helyezve
Minden, amit első körben tudni szeretnél, miért és hogyan útmutató recepttel! Sós víz, felöntőlé (brine) készítése fermentáláshoz, savanyúságok felöntéséhez A brine, vagyis felöntőlé sós vizet jelent, mely kiváló közeget teremt a savanyúságok laktofermentálásához. A megfelelő töménységű sóoldat elkészítését a következőképpen csináld: Végy 1 liter tiszta vizet. Amennyiben nincs víztisztítód, forrald fel és hűtsd vissza szobahőmérsékletűre.
fermentáláslaktofermentálássavanyúságzöldségek
Elolvasom
  • Közzétéve Fermentálás
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • Bodzaszörp készítése hagyományosan, tartósítószermentesen

    A bodza virágokból szárítva készülhet tea, pezs...
  • gyros pita

    Gyros recept: házi készítésű görög csirke gyros

    Legnépszerűbb gyros recept A gyros a világ egyi...
  • rétes recept

    Hagyományos rétes receptek: káposztás, almás, mákos, meggyes rétes

    Vegyük először az egyszerűbb, majd a kissé komp...

© 2023 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP