RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • Blog

Az olasz konyha remekei: Füstölt lazacos omlett

január 09, , Receptvadász
Az olasz konyha remekei: Füstölt lazacos omlett
Tudta? A lazac rendszeres fogyasztása jótékony hatással van a géneket hordozó DNS-re, csökkenti a vérben található gyulladást. Fogyasszunk rendszeresen lazacot! Íme egy gyors füstölt lazacos omlett recept reggelire vagy vacsorára. Előkészületi idő: 10 perc Főzés: 11 perc Kész: 21 perc alatt Hozzávalók Tojás 8 db Füstölt lazac 100 g Friss kecskesajt 50 g Főzőtejszín 3
lazacolaszomlett
Elolvasom
  • Közzétéve Recept
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • Bodzaszörp készítése hagyományosan, tartósítószermentesen

    A bodza virágokból szárítva készülhet tea, pezs...
  • gyros pita

    Gyros recept: házi készítésű görög csirke gyros

    Legnépszerűbb gyros recept A gyros a világ egyi...
  • rétes recept

    Hagyományos rétes receptek: káposztás, almás, mákos, meggyes rétes

    Vegyük először az egyszerűbb, majd a kissé komp...

© 2023 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP