Olasz tepsis burgonya

A tepsis burgonya egyszerű és finom köret húsok mellé, gyerekeknek és felnőtteknek nassolásra. Észak-Olaszországban így fogyasztják:

Elkészítés

1Előmelegítjük a sütőt.  Megmossuk a burgonyák héját (nem kell meghámozni), majd felkockázzuk és egy serpenyőbe vagy tepsibe szórjuk. Olívaolajjal meglocsoljuk, zsályával és rozmaringgal ízesítjük, pár gerezd fokhagymát zúzunk rá és az egészet összeforgatjuk egy fakanál vagy az egyik kezünk segítségével.

2Barnára pirítjuk a sütőben, majd kivesszük, alaposan megsózzuk: máris neki lehet esni!

Kívül ropogós, belül puha és az íze: igazi Olaszország!

Olasz tepsis burgonya
5 (100%) 1 vote

Tetszett a recept?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..