RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • Blog

Almakompót készítése

január 08, , Receptvadász
Almakompót készítése
A jó almakompóthoz lehetőleg savanykásabb fajta almát válasszunk. Elkészítjük cukor, fahéj és szegfűszeg nélkül, ki ahogyan szereti teli vitaminnal. Előkészületi idő: 5 perc Főzés: max. 30 perc Kész: 30 perc alatt Hozzávalók Alma 1 kg Citromlé 1/2 dl  Cukor 10 dkg Szegfűszeg 8-10 Fahéj 1-2 rúd Víz 1 l Elkészítés A megmosott almákat meghámozzuk, felcikkezzük
Almakompót
Elolvasom
  • Közzétéve Recept
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • gofri

    A tökéletes gofri elkészítése

    Ez az egyetlen gofri recept, amelyre szükséged ...
  • Bodzaszörp készítése hagyományosan, tartósítószermentesen

    A bodza virágokból szárítva készülhet tea, pezs...
  • gyros pita

    Gyros recept: házi készítésű görög csirke gyros

    Legnépszerűbb gyros recept A gyros a világ egyi...

© 2023 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP