RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • Blog

Caponata, az igazi olasz padlizsánragu receptje

január 09, , Receptvadász
Caponata, az igazi olasz padlizsánragu receptje
A Caponata egy klasszikus szicíliai recept, melyben a főszereplő a padlizsán és a friss zöldségek. Csak Szicíliában, több, mint 30 féle változata ismert és ehhez jönnek még az észak-itáliai variánsok. Palermóban is nagyon népszerű a Caponata! Egy szelet friss, vagy pirítós kenyérrel tálaljuk. Fogyaszthatjuk forrón főételnek, de hidegen is kiváló előételnek. Sokoldalú fogás, 2-3 napig
Caponataelőételolasz konyhapadlizsán
Elolvasom
  • Közzétéve Recept
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • Bodzaszörp készítése hagyományosan, tartósítószermentesen

    A bodza virágokból szárítva készülhet tea, pezs...
  • gyros pita

    Gyros recept: házi készítésű görög csirke gyros

    Legnépszerűbb gyros recept A gyros a világ egyi...
  • rétes recept

    Hagyományos rétes receptek: káposztás, almás, mákos, meggyes rétes

    Vegyük először az egyszerűbb, majd a kissé komp...

© 2023 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP