Sütőben sült padlizsán pesto krémmel
január 09,
, Receptvadász
Ezt a remek előétel receptet cukkinival is el lehet készíteni, a lépések ugyanazok. Előkészületi idő: 25 perc Főzés: 30 perc Kész: 55 perc alatt Hozzávalók 4 főre Padlizsán 4 db Paradicsom, közepes 4 db Pesto 3 kanállal (-> pesto készítése recept) Balzsamecet Só, bors Elkészítés Előmelegítjük a sütőt 200 fokra. Megmossuk a padlizsánok héját, anélkül, hogy
- Közzétéve Recept
A Caponata egy klasszikus szicíliai recept, melyben a főszereplő a padlizsán és a friss zöldségek. Csak Szicíliában, több, mint 30 féle változata ismert és ehhez jönnek még az észak-itáliai variánsok. Palermóban is nagyon népszerű a Caponata! Egy szelet friss, vagy pirítós kenyérrel tálaljuk. Fogyaszthatjuk forrón főételnek, de hidegen is kiváló előételnek. Sokoldalú fogás, 2-3 napig
- Közzétéve Recept