Ha imádod a fűszeres, ropogós csirkeszárnyakat, akkor ezt a forrólevegős sütőben készült receptet ki kell próbálnod! Ezek a csípős csirkeszárnyak kívül tökéletesen ropogósak, belül pedig szaftosak maradnak – ráadásul olajban sütés nélkül készülnek. Hozzávalók (4-6 adag) 1600 g szárnyvég nélküli csirkeszárny 2-3 cl étolaj 1,5 csapott evőkanál (25 g) barnacukor 1 fél púpos teáskanál őrölt
Ahhoz, hogy extra ropogós, ujjszopogatós csirkeszárnyakat kapjunk, különböző lehetőségek állnak rendelkezésünkre: dupla panír és fűszerek (KFC-féle megoldás), fűszerezés plusz pácolás, liszt, sütés, kenegetés stb. A hagyományos rántott csirkével ellentétben, amelyet bepanírozunk és kisütünk, ezek a csirke szárnyak, amiket most bemutatok, egy tojásfehérjés-sós-szódabikarbónás mázban pihentek egy éjszakán át a frigóban, mielőtt délben kisütöttem őket. Furcsának tűnhet,
- Közzétéve Recept