Ha imádod a fűszeres, ropogós csirkeszárnyakat, akkor ezt a forrólevegős sütőben készült receptet ki kell próbálnod! Ezek a csípős csirkeszárnyak kívül tökéletesen ropogósak, belül pedig szaftosak maradnak – ráadásul olajban sütés nélkül készülnek. Hozzávalók (4-6 adag) 1600 g szárnyvég nélküli csirkeszárny 2-3 cl étolaj 1,5 csapott evőkanál (25 g) barnacukor 1 fél púpos teáskanál őrölt
Na, ki szereti még a sült csirkeszányakat? Ropogós, sült chilis csirkeszárny recept mézes-mustáros-chilis pácban!Előkészületi idő: 10 percSütés: 20 percKész: 30 perc alatt Hozzávalók 2 főre Csirkeszárny 500 g (8 db) Méz 4 evőkanál Mustár 3 evőkanál Pirospaprika 1 teáskanál Olívaolaj Chili Só, bors Elkészítés Előmelegítjük a sütőt 200 fokra. Az összes hozzávalót (a csirke kivételével)
- Közzétéve Recept
Igazi ujjszopogatós fűszeres csirkeszárnyak ebédre, vacsorára vagy tévénézéshez. Mézes, chilis, mustáros pácot készítünk hozzá. 1 óra alatt elkészül, azonban pár óra pácolás szükséges hozzá (de az sem baj, ha egy egész napot a hűtőben pihen). A legjobb az egészben, hogy nem kell az elkészítéséhez olaj, így szinte nem is hizlal! Hozzávalók Csirkeszárnyak 800 g v.
- Közzétéve Recept