RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • Blog

Köles elkészítése, fermentálása – a jó magyar gluténmentes gabonaféle, tippek és receptek

április 06, , Receptvadász
A köles egyike azon kevés teljes gabonáknak, melyek gluténmentesek és lúgosítanak. Fogyasztásának jótékony, tisztító hatása miatt böjtöléskor is ajánlott. Nem okoz gázképződést, könnyen emészthető. Gazdag vitaminokban és olyan ásványi anyagokban. Köles fogyasztásának előnyei Lúgosít, tisztít, prebiotikum Segít eltávolítani a letapadt salakot a belekből, salaktalanít Jó minőségű fehérje-forrás Erősíti csontjainkat, magas ásványi anyag, tápanyag tartalommal rendelkezik (B-vitamin,
gluténmenteskölesköret
Elolvasom
  • Közzétéve Fermentálás, Recept
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • Bodzaszörp készítése hagyományosan, tartósítószermentesen

    A bodza virágokból szárítva készülhet tea, pezs...
  • gyros pita

    Gyros recept: házi készítésű görög csirke gyros

    Legnépszerűbb gyros recept A gyros a világ egyi...
  • rétes recept

    Hagyományos rétes receptek: káposztás, almás, mákos, meggyes rétes

    Vegyük először az egyszerűbb, majd a kissé komp...

© 2023 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP