RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptek
  • Egészség & Életmód
  • Rólunk

Palócleves őzhúsból (vagy egyéb húsból – tökéletes alaprecept)

január 09, Receptvadász
Hagyományos palócleves elkészítése
Ha frissen lövésből vettük az őzhúst körülbelül egy hétig még a bőrében pihentetjük, hogy a húsa megpuhuljon. Ha a hús öreg, páclében áztatjuk még 1-2 napig, mely a rostjait puhítja. Jó tudni: Vadételek elkészítése és pácolása Hozzávalók 6 személyre Őzhús (vegyesen) 50 dkg Füstölt szalonna 15 dkg Hagyma 2 fej Zöldbab 20 dkg Burgonya 20 dkg Sárgarépa
levesŐzhúspalóclevesvad
Tovább
  • Közzétéve Recept

MOST NÉPSZERŰ

  • Egészséges életmód: Tippek a hosszú és kiegyensúlyozott élethez

    Az egészséges életmód kulcsfontosságú a testi é...
  • málnás morzsaszelet

    Málnás Morzsaszeletek – Egyszerű és Isteni Desszert

    Mennyei málnás morzsaszeletek sima és vegán ver...
  • A quinoa tökéletes elkészítése: Recept ötletek és tippek a quinoa főzéséhez

    A quinoa, kínoa, vagy más néven bolíviai rizs, ...

RECEPTEK KERESÉSE

KENYÉRSÜTÉS / FERMENTÁLÁS

VEGÁN / GLUTÉNMENTES

AIR FRYER / GRILL

GYÓGYNÖVÉNYEK

CSÍRÁZTATÁS / NÖVÉNYI TEJEK

ÖSSZES RECEPT››

Főoldal

Receptek

Egészség & Életmód

Rólunk

Webáruház

KENYÉRSÜTÉS / FERMENTÁLÁS

VEGÁN / GLUTÉNMENTES

AIR FRYER / GRILL

GYÓGYNÖVÉNYEK

CSÍRÁZTATÁS / NÖVÉNYI TEJEK

ÖSSZES RECEPT››

Szállítás

ÁSZF, Adatkezelés

ASEA - RENU28

Kuponok, kedvezmények

© 2025 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP