RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • Blog

Rántott pontyszelet “patkó” franciasaláta ágyon

január 09, , Receptvadász
Rántott pontyszelet “patkó” franciasaláta ágyon
Igazi klasszikus! Rántott ponty franciasalátával. Elkészítése könnyű, a siker garantált! Először készítsük el a franciasalátát köretnek. Ehhez a következőkre lesz szükségünk: Franciasaláta hozzávalók: 1 kg franciasaláta-mixhez egy üvegnyi kisebb savanyú uborka (8 cm-es) 1 db alma 200 g majonéz 375 g tejföl 3 ek mustár 2 ek porcukor só, fehér bors vaj vagy egyéb zsíradék
franciasalátakarácsonypatkópontyRántott ponty
Elolvasom
  • Közzétéve Recept
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • Házi BBQ szósz – egyszerű barbecue szósz elkészítése grillezéshez

    Ez a házi BBQ Sauce a legtökéletesebb ízkombiná...
  • Hajdina tökéletes elkészítése  | Receptek hajdinával

    Hajdina tökéletes elkészítése  | Receptek hajdinával

    Kedvező összetétele alapján a hajdina fogyasztá...
  • Grillezett mézes mustáros csirke

    Grillezett mézes mustáros csirke édes-csípős mártással – a nyár kedvenc grill receptje

    Grillezett mézes mustáros csirke édes és csípős...

RECEPTVADÁSZ

  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Kívánságlista

Biztonságos fizetés

kártyák mastercard maestro visa bankkártyás fizetés
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Süti tájékoztató
  • Szállítási információk

iratkozzon fel a hírlevelünkre

© 2022 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP