RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • Blog

Mustáros, mézes, chilis csirkeszárny falatok ropogósra sütve

január 08, , Receptvadász
Mustáros, mézes, chilis csirkeszárny falatok ropogósra sütve
Na, ki szereti még a sült csirkeszányakat? Ropogós, sült chilis csirkeszárny recept mézes-mustáros-chilis pácban!Előkészületi idő: 10 percSütés: 20 percKész: 30 perc alatt Hozzávalók 2 főre Csirkeszárny 500 g (8 db) Méz 4 evőkanál Mustár 3 evőkanál Pirospaprika 1 teáskanál Olívaolaj Chili Só, bors Elkészítés Előmelegítjük a sütőt 200 fokra. Az összes hozzávalót (a csirke kivételével)
csirkeszárnyropogóssült
Elolvasom
  • Közzétéve Recept
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • Bodzaszörp készítése hagyományosan, tartósítószermentesen

    A bodza virágokból szárítva készülhet tea, pezs...
  • gyros pita

    Gyros recept: házi készítésű görög csirke gyros

    Legnépszerűbb gyros recept A gyros a világ egyi...
  • rétes recept

    Hagyományos rétes receptek: káposztás, almás, mákos, meggyes rétes

    Vegyük először az egyszerűbb, majd a kissé komp...

© 2023 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP