Bruschetta pizza margherita

Ki ne szeretné a pizzát? Előételnek jöhet? Ez a bruschetta a tegnapi, tegnapelőtti kenyérből is finom előételt varázsol, csupán néhány hozzávalóból!

Hozzávalók

Amire szükségünk lesz: kenyér, paradicsomszósz, mozzarella, oreganó, olívaolaj, só.

Elkészítés

1Vágjuk a kenyereket nem túl vastag szeletekre. Ha nagy a kenyér, vágjuk félbe, negyedbe! Sütőben vagy egyéb otthoni megoldást találva pirítsuk meg a szeletek mindkét oldalát ropogósra.

Figyeljünk oda, hogy alaposan pirítsuk meg a kenyérszeleteket, máskülönben a paradicsom leve nedvessé teszi majd és nem lesz ropogós.

2Kivesszük, majd rákanalazunk minden szeletre néhány evőkanál paradicsomszószt, teszünk pár csepp olajat, egy csipet sót, oreganót és egy szelet mozzarellát a tetejére. Visszatesszük a sütőbe egy tepsin és addig várunk, míg a sajt meg nem olvad.

Fogyasszuk azonnal.

Bruschetta ?pizza? (margherita) – Bruschette alla pizzaiola
5 (100%) 1 vote

Tetszett a recept?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..