Receptvadász | Receptek | Célkeresztben az egészség

  • No products in cart.
  • Home
  • Blog
  • Shop
  • Újdonság

Sült libacomb | kacsacomb párolt lilakáposztával

január 09, Receptvadász
Sült libacomb | kacsacomb párolt lilakáposztával
Márton napi sült libacomb, kacsacomb elkészítése párolt lilakáposztával, krumplipürével. Nem csak Márton-napra kiváló fogás! A sült kacsa illetve libacomb hagyományos kísérője a krumplipüré és a párolt káposzta. Hozzávalók: 4-6 libacomb| kacsacomb 8 gerezd fokhagyma 6 fej vöröshagyma só, bors, cukor, köménymag, ecet 2 kg lilakáposzta 2 evőkanál libazsír A kacsa|libacombokat megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk, hagyjuk állni legalább fél órán át. Előmelegítjük a
kacsakacsacombkrumplipürélibalibacombpárolt lilakáposzta
Elolvasom
  • Közzétéve Recept
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • marhahusleves

    Nagyanyám marhahúsleves receptje

    Ez a marhahúsleves recept klasszikus: minden be...
  • Kovászos kenyér készítése otthon egyszerűen | legjobb recept

    A legjobb, eredeti kovászos kenyér receptje! Mi...
  • Zöld tea fogyasztó és egészségre gyakorolt hatásai

    Zöld tea fogyasztó és egészségre gyakorolt hatásai

    Az egyik legjobb zsírégetést elősegítő trü...

RECEPTVADÁSZ

  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Kívánságlista

Biztonságos fizetés

kártyák mastercard maestro visa bankkártyás fizetés
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Süti tájékoztató
  • Szállítási információk

iratkozzon fel a hírlevelünkre

© 2020 Receptvadász webáruház by isensce. Minden jog fenntartva.

TOP