RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • Blog

Sült libacomb | kacsacomb párolt lilakáposztával

január 09, , Receptvadász
Sült libacomb | kacsacomb párolt lilakáposztával
Márton napi sült libacomb, kacsacomb elkészítése párolt lilakáposztával, krumplipürével. Nem csak Márton-napra kiváló fogás! A sült kacsa illetve libacomb hagyományos kísérője a krumplipüré és a párolt káposzta. Hozzávalók: 4-6 libacomb| kacsacomb 8 gerezd fokhagyma 6 fej vöröshagyma só, bors, cukor, köménymag, ecet 2 kg lilakáposzta 2 evőkanál libazsír A kacsa|libacombokat megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk, hagyjuk állni legalább fél órán át. Előmelegítjük a
kacsakacsacombkrumplipürélibalibacombpárolt lilakáposzta
Elolvasom
  • Közzétéve Karácsony, Recept
Tovább

Így lesz tökéletes a krumplipüré recept

január 09, , Receptvadász
krumplipüré recept
A krumplipüré elkészítése nem egy bonyolult dolog, de mégis könnyen félresikerülhet, ha nem a megfelelő technikával próbálkozunk. Ahhoz, hogy lágy, krémes krumplipürét kapjunk, a következőképpen álljunk neki: Előkészületi idő: 10 perc Főzés: 40 perc Kész: 50 perc alatt Hozzávalók 1 kg krumpli 5 dkg vaj (és nem margarin) kb. 2 dl felmelegített zsíros tej fél
köretkrumplipüré
Elolvasom
  • Közzétéve Recept
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • Bodzaszörp készítése hagyományosan, tartósítószermentesen

    A bodza virágokból szárítva készülhet tea, pezs...
  • gyros pita

    Gyros recept: házi készítésű görög csirke gyros

    Legnépszerűbb gyros recept A gyros a világ egyi...
  • rétes recept

    Hagyományos rétes receptek: káposztás, almás, mákos, meggyes rétes

    Vegyük először az egyszerűbb, majd a kissé komp...

© 2023 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP