RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptgyűjtemény
  • Gyógynövények
  • Fermentálás
  • Növényi tejek
  • Blog

Bazsalikomos gnocchi: Gnocchi al pesto genovese

január 09, , Receptvadász
Bazsalikomos gnocchi: Gnocchi al pesto genovese
Ezzel az étellel bárkit az ujjai köré csavarhat! Meglepődve fogják kérdezni: “A gnocchit is Te csináltad?” A válasz: persze! Semeddig sem tart és sokkal ízletesebb, mint a bolti! Előkészületi idő: 15 perc Főzés: összesen 45 perc Kész: 60 perc alatt  Hozzávalók Burgonya 1 kg Liszt 250 g (+ igény szerint a nyújtáshoz) Pesto genovese 3 evőkanál
bazsalikomgnocchiPestopesztotésztaátel
Elolvasom
  • Közzétéve Recept
Tovább

Olasz tésztafajták bemutatása: micsoda melyik?

január 08, , Receptvadász
Olasz tésztafajták bemutatása: micsoda melyik?
Farfalle, pappardelle, rigatoni, ravioli, bucatini… nem könnyű eligazodni az olasz tésztafajták világában azoknak, akik nem Itáliába születtek! De mégis hányféle tésztafélével találkozhatunk? Tippek? Nem titkolózom tovább, körülbelül 350-féle tésztaforma létezik és 1300 különböző név tartozik hozzájuk: különböző régiók máshogy nevezhetik a különböző száraztésztákat, valamint a tészta mérete alapján is különböző névvel rendelkeznek. Vegyük a spagettit
bucatinignocchipenneravioliSpagettitagliatelletésztaétel
Elolvasom
  • Közzétéve Recept
Tovább

ÉRDEKES TARTALMAK

  • Bodzaszörp készítése hagyományosan, tartósítószermentesen

    A bodza virágokból szárítva készülhet tea, pezs...
  • gyros pita

    Gyros recept: házi készítésű görög csirke gyros

    Legnépszerűbb gyros recept A gyros a világ egyi...
  • rétes recept

    Hagyományos rétes receptek: káposztás, almás, mákos, meggyes rétes

    Vegyük először az egyszerűbb, majd a kissé komp...

© 2023 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP