RECEPTVADÁSZ

  • Főoldal
  • Receptek
  • Egészség & Életmód
  • Rólunk

Sütőben sült padlizsán pesto krémmel

január 09, Receptvadász
Sütőben sült padlizsán pesto krémmel
Ezt a remek előétel receptet cukkinival is el lehet készíteni, a lépések ugyanazok. Előkészületi idő: 25 perc Főzés: 30 perc Kész: 55 perc alatt Hozzávalók 4 főre Padlizsán 4 db Paradicsom, közepes 4 db Pesto 3 kanállal (-> pesto készítése recept) Balzsamecet Só, bors Elkészítés Előmelegítjük a sütőt 200 fokra. Megmossuk a padlizsánok héját, anélkül, hogy
előételolaszpadlizsánPesto
Tovább
  • Közzétéve Recept

Eredeti olasz ízek: Linguine tészta krumplival, pesztóval és zöldbabbal

január 09, Receptvadász
Eredeti olasz ízek: Linguine tészta krumplival, pesztóval és zöldbabbal
Eredeti olasz ízek: Linguine tészta krumplival, pesztóval és zöldbabbal.Előkészületi idő: 10 percFőzés: 8 percKész: 18 perc alatt Hozzávalók 4 főre: Linguine tészta 320 g Pesto 120 g Burgonya 4 közepes Zöldbab 200 g Extra szűz olívaolaj Parmezán Só Hogyan készítsünk pestót házilag? A pesto alapreceptje <- ha még nem olvasta volna. Elkészítés Megtisztítjuk a babokat, levágjuk a két szélét.
LinguineolaszPestotésztaételzöldség
Tovább
  • Közzétéve Recept

Bazsalikomos gnocchi: Gnocchi al pesto genovese

január 09, Receptvadász
Bazsalikomos gnocchi: Gnocchi al pesto genovese
Ezzel az étellel bárkit az ujjai köré csavarhat! Meglepődve fogják kérdezni: “A gnocchit is Te csináltad?” A válasz: persze! Semeddig sem tart és sokkal ízletesebb, mint a bolti! Előkészületi idő: 15 perc Főzés: összesen 45 perc Kész: 60 perc alatt  Hozzávalók Burgonya 1 kg Liszt 250 g (+ igény szerint a nyújtáshoz) Pesto genovese 3 evőkanál
bazsalikomgnocchiolaszPestopesztotésztaétel
Tovább
  • Közzétéve Recept

Pesto készítése: ahogyan az olaszok csinálják!

január 08, Receptvadász
Pesto készítése: ahogyan az olaszok csinálják!
Hogyan készítsünk pestót házilag? Mindössze negyed óra és kész otthonunkban az igazi olasz pesto: finomabb és olcsóbb, mint a bolti. Nagyon egyszerű recept, egyenesen Dél-Olaszországból, Antonia barátnőmtől. A Pesto Genovese (genovai pestó) az, amit leggyakrabban csak pestóként emlegetünk, pedig számos fajtája van, például a pisztáciás, vagy a pesto alla trapanese, amit mandulával készítenek. Ennek a pestónak
bazsalikomPesto
Tovább
  • Közzétéve Recept

MOST NÉPSZERŰ

  • Egészséges életmód: Tippek a hosszú és kiegyensúlyozott élethez

    Az egészséges életmód kulcsfontosságú a testi é...
  • málnás morzsaszelet

    Málnás Morzsaszeletek – Egyszerű és Isteni Desszert

    Mennyei málnás morzsaszeletek sima és vegán ver...
  • A quinoa tökéletes elkészítése: Recept ötletek és tippek a quinoa főzéséhez

    A quinoa, kínoa, vagy más néven bolíviai rizs, ...

RECEPTEK KERESÉSE

KENYÉRSÜTÉS / FERMENTÁLÁS

VEGÁN / GLUTÉNMENTES

AIR FRYER / GRILL

GYÓGYNÖVÉNYEK

CSÍRÁZTATÁS / NÖVÉNYI TEJEK

ÖSSZES RECEPT››

Főoldal

Receptek

Egészség & Életmód

Rólunk

Webáruház

KENYÉRSÜTÉS / FERMENTÁLÁS

VEGÁN / GLUTÉNMENTES

AIR FRYER / GRILL

GYÓGYNÖVÉNYEK

CSÍRÁZTATÁS / NÖVÉNYI TEJEK

ÖSSZES RECEPT››

Szállítás

ÁSZF, Adatkezelés

ASEA - RENU28

Kuponok, kedvezmények

© 2025 Receptvadász Minden jog fenntartva.

TOP