A juh-, birka- és bárányhús számos ételben felhasználható, és minden egyes húsrész más főzési technikát igényel. A juh és birka hús részei különböző ízvilágot kínálnak: a báránycombot tökéletesen lehet sütni vagy pörkölni, míg a birka lábszár ideális választás a hosszú főzésű, szaftos ételekhez, például egy ínycsiklandó birka pörkölthöz. A bárányhúslegjobb részei, mint a báránybordák vagy
- Közzétéve Recept
Marha részei: melyik húsból mit főzzünk – komplett útmutató A marhahús sokoldalú és rendkívül ízletes alapanyag, de csak akkor hozza a legjobb formáját, ha a megfelelő részt a megfelelő ételhez használjuk fel. A marha különböző testrészei eltérő szerkezetűek: van, amelyik gyors sütéshez tökéletes, más viszont lassú, szaftos főzésre alkalmas. Ebben a részletes, frissített útmutatóban végigvesszük:
- Közzétéve Recept


