Márton napi sült libacomb, kacsacomb elkészítése párolt lilakáposztával, krumplipürével. Nem csak Márton-napra kiváló fogás! A sült kacsa illetve libacomb hagyományos kísérője a krumplipüré és a párolt káposzta. Hozzávalók: 4-6 libacomb| kacsacomb 8 gerezd fokhagyma 6 fej vöröshagyma só, bors, cukor, köménymag, ecet 2 kg lilakáposzta 2 evőkanál libazsír A kacsa|libacombokat megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk, hagyjuk állni legalább fél órán át. Előmelegítjük a
Így lesz tökéletes a krumplipüré recept
január 09,
, Receptvadász
A krumplipüré elkészítése nem egy bonyolult dolog, de mégis könnyen félresikerülhet, ha nem a megfelelő technikával próbálkozunk. Ahhoz, hogy lágy, krémes krumplipürét kapjunk, a következőképpen álljunk neki: Előkészületi idő: 10 perc Főzés: 40 perc Kész: 50 perc alatt Hozzávalók 1 kg krumpli 5 dkg vaj (és nem margarin) kb. 2 dl felmelegített zsíros tej fél
- Közzétéve Recept