Hogyan kell tökéletes tésztát főzni? Egyszerű! Íme a lépések: Felrakjuk a vizet forrni egy nagy, magas edénybe (a jó tésztát bőséges vízben főzzük) erős lángon. Rárakjuk a fedelet, így hamarabb felforr a víz. Ha már zubog a víz, teszünk hozzá sót. Ez egyrészt ízlés dolga – ki mennyire szereti sósan -, másrészt só és só
- Közzétéve Recept
Miért jó a quinoa (ejtsd: kvinoa) és hogyan használjuk? Csak néhány a quinoa superfood számtalan jótékony tulajdonsága közül: Gluténmentes, könnyen emészthető Rostban gazdag, komplex szénhidrát forrás Magas a fehérjetartalma (14%) B- és E-vitamin, magnézium, foszfor, kalcium és vas tartalma magas Gyulladásgátló hatása van Alacsony kalóriatartalmú és lúgosít is Mihez főzzünk quinoát? A quinoa semleges ízű,
- 1
- 2