Minden, amit első körben tudni szeretnél, miért és hogyan útmutató recepttel! Sós víz, felöntől...
Fermentálás

Indul a „Fermentálj a hosszú életért!” Receptverseny – Érdemes részt venni!
05 február 2025 Receptvadász Fermentálás
Kovászos sós babka – Fermentálj a hosszú életért! ’24 Receptverseny I. helyezet
05 február 2025 Receptvadász Fermentálás
Fermentálás kisokos
14 december 2020 Receptvadász Fermentálás
Hogyan fermentáljunk zabot – természetes probiotikum
28 január 2021 Receptvadász Fermentálás
Rejuvelac fermentált ital az egészséged szolgálatában! Filléres gyógyír – így készítsd el otthon
09 január 2021 Receptvadász Fermentálás, Recept
VIEW ALL
Fermentálás kisokos
Rejuvelac fermentált ital az egészséged szolgálatában! Filléres gyógyír – így készítsd el otthon
A rejuvelac egy bombajó fermentált ital, tisztító víz, életvíz vagy enzimatikus víz n...
Kvász készítése – természetes probiotikum recept
Gluténmentes, a többi kvász recepttel ellentétben nem gabona alapú kvász receptet mutatok be. A...
Kimchi készítése
Ha a fermentált savanyúság szóba kerül, akkor biztosan a kimcsi is. A kimchi Korea nemzeti étel...
Hogyan fermentáljunk zabot – természetes probiotikum
Az erjesztett, fermentált zabpehely finom, könnyen emészthető és hagyományos reggeli. Olyan egy...