Az erjesztett, fermentált zabpehely finom, könnyen emészthető és hagyományos reggeli. Olyan egyszerű az elkészítése, mint az instant előre bezacskózott zabpehelyénak, de jóval olcsóbb és egészségesebb. Hozzákeverve néhány tápláló és probiotikus hozzávalót, kiváló bekapnivaló az egészséges közérzet támogatásáért! Zabpehely fogyasztásának előnyei Miért fermentáljuk a zabpelyhet? Fermentálással egy csodálatos élesztős, enyhén savanykás ízt és krémes textúrát, hasznos
- Published in Fermentálás
Rejuvelac fermentált ital az egészséged szolgálatában! Filléres gyógyír – így készítsd el otthon
január 09,
by Receptvadász
A rejuvelac egy bombajó fermentált ital, tisztító víz, életvíz vagy enzimatikus víz néven is ismert. Segít helyreállítani az egészséget és kitűnő természetes regenerátor, az összes olyan összetevőt tartalmazza, ahol az élet csírázott. Igazi enzimbomba. Ezen kívül tele van a bélbarát probiotikumokkal, kitisztítja a toxinokat a szervezetből, megnyugtatja az emésztőrendszert és optimalizálja annak működését. Kiváló B-, C- és
- Published in Fermentálás, Recept
Zabtej készítése otthon, házilag, egyszerűen
január 08,
by Receptvadász
Készítsünk magunk olcsón előállítható zabtejet néhány hozzávalóból, mindössze pár perc alatt. Ez az otthon készíthető házi zabtej recept tápláló és finom alternatívája a laktózmentes tejnek. Aki először szeretné fermentálni a zabot a fermentált zabtejhez, az ebben a cikkben olvashatja el: Hogyan fermentáljunk zabot-természetes probiotikum, miként járjon el első lépésként. Ez a házi zabtej finom, egészséges és tápláló. Csak
- Published in Növényi tej
Tagged under:
EGYSZERŰ, FERMENTÁLT, gluténmentes, HÁZI KÉSZÍTÉSŰ, LAKTÓZMENTES, növényi tej, OLCSÓ, VEGÁN, VEGETÁRIÁNUS