Sütőben sült padlizsán pesto krémmel
január 09,
, Receptvadász
Ezt a remek előétel receptet cukkinival is el lehet készíteni, a lépések ugyanazok. Előkészületi idő: 25 perc Főzés: 30 perc Kész: 55 perc alatt Hozzávalók 4 főre Padlizsán 4 db Paradicsom, közepes 4 db Pesto 3 kanállal (-> pesto készítése recept) Balzsamecet Só, bors Elkészítés Előmelegítjük a sütőt 200 fokra. Megmossuk a padlizsánok héját, anélkül, hogy
- Közzétéve Recept
Eredeti olasz ízek: Linguine tészta krumplival, pesztóval és zöldbabbal.Előkészületi idő: 10 percFőzés: 8 percKész: 18 perc alatt Hozzávalók 4 főre: Linguine tészta 320 g Pesto 120 g Burgonya 4 közepes Zöldbab 200 g Extra szűz olívaolaj Parmezán Só Hogyan készítsünk pestót házilag? A pesto alapreceptje <- ha még nem olvasta volna. Elkészítés Megtisztítjuk a babokat, levágjuk a két szélét.
- Közzétéve Recept
Ezzel az étellel bárkit az ujjai köré csavarhat! Meglepődve fogják kérdezni: “A gnocchit is Te csináltad?” A válasz: persze! Semeddig sem tart és sokkal ízletesebb, mint a bolti! Előkészületi idő: 15 perc Főzés: összesen 45 perc Kész: 60 perc alatt Hozzávalók Burgonya 1 kg Liszt 250 g (+ igény szerint a nyújtáshoz) Pesto genovese 3 evőkanál
- Közzétéve Recept
Hogyan készítsünk pestót házilag? Mindössze negyed óra és kész otthonunkban az igazi olasz pesto: finomabb és olcsóbb, mint a bolti. Nagyon egyszerű recept, egyenesen Dél-Olaszországból, Antonia barátnőmtől. A Pesto Genovese (genovai pestó) az, amit leggyakrabban csak pestóként emlegetünk, pedig számos fajtája van, például a pisztáciás, vagy a pesto alla trapanese, amit mandulával készítenek. Ennek a pestónak
- Közzétéve Recept