Miért jó a quinoa (ejtsd: kvinoa) és hogyan használjuk?Csak néhány a quinoa superfood számtalan jótékony tulajdonsága közül:Gluténmentes, könnyen emészthetőRostban gazdag,...
-
Hogyan kell tökéletes tésztát főzni? Egyszerű!Íme a lépések:Felrakjuk a vizet forrni egy nagy, magas edénybe (a jó tésztát bőséges vízben...
-
A bulgur nagyon értékes táptartalommal rendelkező teljes értékű gabona. Nagyon jó köretnek, hasonlít a rizshez, de pergősebb annál és pofonegyszerű az elkészítése:...
-
Egy étel, mely salaktalanít, fokozza az anyagcserét és ezáltal segíti a fogyást?! Az amaránt pont ilyen! Eheted reggelire vagy ebédre...
-
A vajas galuska kiváló köret pörköltek mellé, vagy akár tojásos nokedlihez. Az elkészítése is nagyon egyszerű, nem kell más hozzá,...
-
Ízletes, lágy nokedli elkészítése egyáltalán nem bonyolult ezzel az egyszerű régóta használt recepttel.A lényeg a sorrendben van!Feltesszük a vizet forrni...
-
A rizottó nagyon egyszerű kis étel, de mégis fantasztikus: ha tudjuk, hogyan készítsük el ezt az alapreceptet, utána már számtalan...
-
A krumplipüré elkészítése nem egy bonyolult dolog, de mégis könnyen félresikerülhet, ha nem a megfelelő technikával próbálkozunk.Ahhoz, hogy lágy, krémes...
-
A tepsis burgonya egyszerű és finom köret húsok mellé, gyerekeknek és felnőtteknek nassolásra.Észak-Olaszországban így fogyasztják:ElkészítésElőmelegítjük a sütőt. Megmossuk a burgonyák héját (nem...
-
A Kapri saláta a változatos színeivel és friss ízvilágával igazi nyári kedvenc. 5 perc alatt készen van, mindössze 4 alapanyag...
-
A köles egyike azon kevés teljes gabonáknak, melyek gluténmentesek és lúgosítanak. Fogyasztásának jótékony, tisztító hatása miatt böjtöléskor is ajánlott. Nem okoz...
-