-
Miért jó a quinoa (ejtsd: kvinoa) és hogyan használjuk? Csak néhány a quinoa superfood számtalan jótékony tulajdonsága közül: Gluténmentes, könnyen emészthetőRostban gazdag,...
-
Hogyan kell tökéletes tésztát főzni? Egyszerű! Íme a lépések: Felrakjuk a vizet forrni egy nagy, magas edénybe (a jó tésztát bőséges vízben...
-
A bulgur nagyon értékes táptartalommal rendelkező teljes értékű gabona. Nagyon jó köretnek, hasonlít a rizshez, de pergősebb annál és pofonegyszerű az elkészítése:...
-
Egy étel, mely salaktalanít, fokozza az anyagcserét és ezáltal segíti a fogyást?! Az amaránt pont ilyen! Eheted reggelire vagy ebédre...
-
A vajas galuska kiváló köret pörköltek mellé, vagy akár tojásos nokedlihez. Az elkészítése is nagyon egyszerű, nem kell más hozzá,...
-
Ízletes, lágy nokedli elkészítése egyáltalán nem bonyolult ezzel az egyszerű régóta használt recepttel. A lényeg a sorrendben van! Feltesszük a vizet forrni...
-
A rizottó nagyon egyszerű kis étel, de mégis fantasztikus: ha tudjuk, hogyan készítsük el ezt az alapreceptet, utána már számtalan...
-
A krumplipüré elkészítése nem egy bonyolult dolog, de mégis könnyen félresikerülhet, ha nem a megfelelő technikával próbálkozunk. Ahhoz, hogy lágy, krémes...
-
A tepsis burgonya egyszerű és finom köret húsok mellé, gyerekeknek és felnőtteknek nassolásra. Észak-Olaszországban így fogyasztják: Elkészítés Előmelegítjük a sütőt. Megmossuk a burgonyák héját (nem...
-
A Kapri saláta a változatos színeivel és friss ízvilágával igazi nyári kedvenc. 5 perc alatt készen van, mindössze 4 alapanyag...
-
A köles egyike azon kevés teljes gabonáknak, melyek gluténmentesek és lúgosítanak. Fogyasztásának jótékony, tisztító hatása miatt böjtöléskor is ajánlott. Nem okoz...
-
Kedvező összetétele alapján a hajdina fogyasztása nagyon ajánlatos gyermekeknek, serdülőknek, időseknek és betegeknek. Kiváló tulajdonsága, hogy még azok is fogyaszthatják,...
Köretek
Burgonyás, rizses, vagy tésztás köretek változatos módon elkészítve új színt vihetnek az étkezésekbe. Megannyi isteni köret, ami akár magában is nagyon finom!
Rizottó, tepsis burgonya, kapros-juhtúrós sztrapacska... és még sorolhatnám!